2008-10-05-didgeridoo_didgedoctor_stephane-swinnenHet meest mystieke en fascinerende instrument is ongetwijfeld de ‘didgeridoo’. U hoeft zelfs geen notenleer te kennen! Blaast u mee?
Dit Australische blaasinstrument klinkt ongetwijfeld hip in de oren en maakt gebruik van een continue blaastechniek, de circulaire ademhaling.
Zowel jong en oud vinden de didgeridoo ongelooflijk leuk, intrigerend met ruimte voor improvisatie en een totaal nieuwe wereld die opengaat op muzikaal en gezondheidsvlak.

Leer dit muziekinstrument kennen en ontdek de preventieve werking door de uitzonderlijk gezonde ademhalingstechniek. Wilt u correct leren ademhalen op een recreatieve manier? Of wilt u een muziekinstrument leren bespelen?

De didgeridoo is geschikt voor iedereen die geen noot kan lezen maar ook voor personen met algemene ademhalingsproblemen en personen met o.a. slaapapneus.

Met hippe ritmes, fascinerende ‘dieren’geluiden, praktische tips over gezond ademhalen en kwaliteitsvolle lessen kan u niet anders dan erbij zijn.

Cursus op dinsdagavond: 21, 28 april – 5, 12, 19 en 26 mei
(voor beginners – 20u00 tot 21u10) en gevorderden (21u15 – 22u25) – voorwaarde gevorderde cursus = circulaire ademhaling)

één reeks = 6 lessen van 70 minuten
Kostprijs? 85 euro incl. gebruik didgeridoo
Max. 12 deelnemers per reeks!
Waar? Afspraak in kasteel CC Coloma, J. Depauwstraat 25, 1600 Sint-Pieters-Leeuw
Inschrijving via Stephane C. Swinnen didge_doctor@yahoo.com – 0472/20 72 42 www.didgedoctor.net

%d bloggers liken dit: