SINT-PIETERS-LEEUW: – Jong Wildt de Leeuwse tienerwerking (tussen 12 en 16 jaar) organiseert een tweedaagse acteer en film workshop.

Tijdens deze tweedaagse workshop word je als het ware ondergedompeld in een tweedaagse vol acteren en filmen. We starten met cameragewenning en vervolgens worden een cameraman, geluidsman en regisseur aangeduid. Het script wordt uitgeschreven: een griezelfilm of liever een aflevering van ‘thuis’? Misschien haal je liever grapjes uit met de mensen die we dan filmen: een ‘candidcamera’ in onze gemeente! Donderdagnamiddag om 16.00 uur vindt er een toonmoment op groot scherm plaats voor familie, vrienden en curieuzeneuzemosterdpotten.
Wanneer: woensdag 8 en donderdag 9 april 2009 van 10.00 tot 16.00 uur.
Waar: Laekelinde.
Afspraak: Laekelinde, Lotstraat 6, 1600 Sint-Pieters-Leeuw.
Kostprijs: 10 euro.
Mee te brengen: lunchpakket.
Vooraf inschrijven verplicht:  ten laatste 1 april 2009.
Jeugddienst: Lotstraat 6,v1600 Sint-Pieters-Leeuw
02/370 28 80 – jeugddienst@sint-pieters-leeuw.be

%d bloggers liken dit: