SINT-PIETERS-LEEUW: – VVPV – Pajottenland (Vlaamse Vaste Plantenvereniging Pajottenland) houdt een lezing  over Een mooie border in elk seizoen door Francis Peeters.

Francis Peeters, welbekend bij kijkers van Jardins et Loisirs, vertelt ons- in het Nederlands- zijn tuingeheimen. In augustus vorig jaar bezochten we zijn tuin Amoena in Hoves. Wie erbij was, herinnert zich ongetwijfeld de mooie plantencombinaties en de zorg om de planten er het hele seizoen op hun best te laten uitzien. Nu krijgen we een blik achter de schermen, vol handige en bruikbare tips, gebracht door een gepassioneerd spreker.

Al wie, met VVPV-Pajottenland of op eigen initiatief, de tuin van Francis Peeters en Guy Vandensande ooit heeft bezocht, weet dat hij dé man is van wie je kunt leren waar je bij aanleg en onderhoud van een border op moet letten. Zijn fabelachtige plantenkennis, zijn vele praktische tips en het plezier waarmee hij anderen daarvan laat genieten zullen van deze avond iets bijzonders maken. Een unieke gelegenheid, want F. Peeters spreekt zelden of nooit in Vlaanderen.

We verwachten u tegen 20.00u in G.C.C. Coloma te Sint Pieters Leeuw.

Photobucket PhotobucketDeze voordrachte heeft plaats in het Gemeentelijk Cultureel Centrum Coloma, J. De Pauwstraat 25, Sint Pieters Leeuw en begint om 20.00uur.Ze is gratis voor leden, niet-leden betalen €2.
meer info: vvpv-pajottenland@hotmail.com

%d bloggers liken dit: