Tom Maes
Tom Maes

1 ste jaar juniors wielrenner Tom Maes uit Vlezenbeek is enkele dagen buiten strijd door z’n val zondag in de Kuurnse Leieomloop. Enkele zwaar gekneusde onderste ruggenwervels zullen hem de komende dagen van de fiets houden.

Ritverslag Thompson Cycling Team:
In de interclub van Kuurne werd de ploeg niet gespaard. Al na enkele kilometers kwam Joeri Stallaert ten val, na een fietswissel kon hij wel zijn weg verder zetten. Net voor de Hotondeberg reed Jonas DP lek. Hij kwam terug aansluiten op de Trieu maar door een valpartij van onder meer ploegmaat Tom kwamen zij samen in een achtervolgende groep terecht van een 20-tal renners op het sterk uitgedunde peloton. Uiteindelijk sprintte het peloton voor rang 8; Joeri werd 13de, Jonas DV 42ste en Mathias 50ste. Tom werd 82ste en Jonas DP 96ste.

%d bloggers liken dit: