De winnaars voor de 9e editie van Dorp op Stap zijn bekend.

West-Vlaanderen: Oekene
Oost-Vlaanderen: Boonwijk in Sint-Gillis-Dendermonde
Antwerpen: Essen-Hoek
Vlaams-Brabant: Neerlanden
Limburg: Nerem (bij Tongeren)

2009-02-25-bart-magnusInitiatiefnemer voor Vlezenbeek Bart Magnus: “De winnaars van Dorp op Stap zijn bekend, en helaas is Vlezenbeek niet bij de gelukkigen. Met meer dan 600 sms-berichten hebben we wel de meeste stemmen binnengehaald, maar aangezien dat aantal stemmen wordt herrekend naar het aantal inwoners, hebben we Neerlanden moeten laten voorgaan.

Bedankt aan iedereen die gestemd heeft! Laat de deelname van Vlezenbeek aan dit project en het enthousiasme dat het bij vele mensen heeft losgeweekt zich uiten in een blijvende, heerlijke honger naar cultuur en naar onze prachtige hoofdstad Brussel!”

%d bloggers liken dit: