2008-09-25-logo_kvlv_vrouwen-met-vaartJe kent wellicht de uitdrukkingen ‘Er ligt iets op mijn lever’ en ‘Een droge lever hebben’. Waarschijnlijk stond je nog nooit stil bij dat grootste en zwaarste orgaan van je lichaam: de lever. Nochtans heeft hij een grote invloed op ons gehele functioneren, en op onze energie.
Tijdens de les overlopen we de anatomie en de verschillende taken van de lever. Hoe ziet hij er uit, wat doet hij allemaal voor ons?  Wat is de wisselwerking tussen de lever en onze vitaliteit? Zit de lever er voor iets tussen als we ons minder energiek voelen?
Je gaat naar huis met een aantal adviezen om je lever gezond te houden.

Donderdag 29 januari 2009 om 13 uur in C.C. Merselborre Schaliestraat 2 te Vlezenbeek

Meer info: Anny Van Cutsem 02/532.15.82 – vcanny@hotmail.com

%d bloggers liken dit: