2008-11-10-harry-potter-wandeling_1 

Zaterdagavond ging de 7de Harry Potter-wandeling van KWB Zuun door, dit jaar met de steun van een aantal plaatselijke Chiro-leiders. Circa 110 ingeschrevenen, liefst de helft meer deelnemers ten opzichte van de vorige edities, vertrokken na valavond vanuit Zuun naar het domein van Huizingen, waar het bestuur voor jong en oud een mooi parcours in het herfstdecor had uitgestippeld.
De wandeling leidde de groep door een groot deel van het provinciaal domein, waar ook een aantal spoken en griezels zich hadden verstopt. Door een verkeerde afslag konden de deelnemers nog aan de meest boosaardige wezens in het bos ontsnappen. Niet getreurd, want eenmaal terug op de parking was er voor alle deelnemers ter opwarming nog een lekkere jenever en voor de talrijke jongeren ook nog warme chocomelk en koekjes voorzien.
In carpooling werd vervolgens teruggegaan naar het KWB-lokaal ’t Trapken Af, waar de aanwezigen nog op een grote bol zelfbereide heksensoep en broodje met hamburger getrakteerd werden. Dat het een geslaagde avond was, kon men afleiden dat menigeen nog tot middernacht bleven napraten.
Wie informatie inzake de activiteiten en lidmaatschap van KWB Zuun wenst, kan contact opnemen met Guido Paesmans (0476 / 43.98.26) of de website www.kwbzuun.be consulteren.

2008-11-10-harry-potter-wandeling_2 2008-11-10-harry-potter-wandeling_3

2008-11-10-harry-potter-wandeling_4 2008-11-10-harry-potter-wandeling_5

Tekst en foto’s : Jan Morre

%d bloggers liken dit: