Zondagmorgen begon de 3de coca-cola verzamelbeurs georganiseerd door Johan Van Mierlo en Sandrina Van Handenhove van Colanuts (www.colanuts.be).

Johan en Sandrina
Johan en Sandrina

De voorbije 2 jaar had deze plaats in Zonnig Leven maar daar zaten ze zeer krap qua ruimte en mogen nu geen evenementen meer plaatsvinden.
Dit jaar ging de verzamelbeurs door in de evenementenhal van Sint-Pieters-Leeuw. En deze locatie was ideaal. Reeds iets na 10 uur was de parking volledig vol met wagens niet alleen uit België maar ook vele Nederlandse nummerplaten vielen te bespeuren.
Binnen was het reeds een drukte van je welste. De beurs van Johan en Sandrina is dan ook de grootste coca-cola beurs van België geworden. Meer dan 40 standhouders stelden er hun cola collectie ten toon. Zo waren er ook standhouders uit Frankrijk, Zwitserland en Spanje zoals Antonio (foto) zijn cola website vind je op www.museudelantoni.com .

Antonio uit Spanje
Antonio uit Spanje

Het massaal opgekomen publiek kon naar hartelust zoeken naar wat ze in hun coca-cola collectie nog ontbraken of de niet verzamelaar vond wel een leuk cola geschenkje voor onder de kerstboom.

Johan Van Mierlo die met de voorbereiding van deze beurs een jaar bezig is ziet de toekomst van de beurs echter somber in.
Johan Van Mierlo: “ Normaal delen we steeds op de beurs reeds de flyers uit voor volgend jaar maar dat kunnen we nu niet doen. De gemeente liet ons weten dat ze niet zeker zijn of we volgend jaar nog de evenementenhal kunnen gebruiken. En geef toe je ziet het hier rond je waar in Sint-Pieters-Leeuw kunnen we zo een grote beurs nog onderbrengen? Ik weet het niet!”

Je kan de verzamelbeurs nog bezoeken tot 16 uur in de Evenmentenhal, Bergense steenweg 250 te 1600 Sint-Pieters-Leeuw. Toegang gratis

4 comments

 1. Hallo, geven jullie dit jaar ook een coca cola beurs? Want zover ik weet word dat hier in Limburg niet gedaan, en het is zoal moeilijk te vinden. Zou U mij iets kunnen laten weten? Alvast bedankt. Met vriendelijke groetjes Linda.

  1. zondag 3 oktober 2010
   Coca-Cola verzamelbeurs
   NIEUWE LOCATIE!!!: Zaal De Merselborre
   Schaliestraat 2, 1602 Vlezenbeek (Sint-Pieters-leeuw)
   van 10 tot 16u. Gratis toegang.

   Mvg, de webmaster

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: