Sint-Pieters-Leeuw / Vlaanderen: – Tijdens de Vormingsavond Voorlezen maakt u kennis met de nieuwste en mooiste (voorlees)boeken voor baby’s en peuters tot drie jaar. U ontdekt hoe anderen werken met boeken en u kunt zich laten inspireren door het verhaal van een kinderboekenillustrator. Naast professionelen zijn ook ouders, babysitters en studenten van harte uitgenodigd.

De Vormingsavonden Voorlezen vinden plaats in Leuven (29 september), Antwerpen (30 september), Oostende (2 oktober), Hasselt (6 oktober) en Eeklo (7 oktober), telkens van 19.30 uur tot 22 uur. Elke deelnemer krijgt een werkmap met de affiche van de Voorleescampagne 2008 en de Voorleeskrant boordevol boekentips. Programma en inschrijven: http://www.voorlezen.be of via 03/204 10 08.

De Voorleescampagne is een project van Stichting Lezen. Stichting Lezen wordt gesubsidieerd door de Vlaamse overheid.

De Vormingsavonden kunnen rekenen op de gulle steun van de bibliotheken van Oostende en Eeklo, de Provinciale Steunpunten voor Streekgericht Bibliotheekbeleid van Antwerpen en Vlaams-Brabant en het Provinciaal Steunpunt Limburgse Bibliotheken.

%d bloggers liken dit: