Sint-Pieters-Leeuw: – De campagne van Kom op tegen Kanker loopt op volle toeren.
Overal in Vlaanderen worden acties georganiseerd die geld in het laatje brengen
om de strijd aan te gaan tegen kanker.

Veertiende plantjesweekend
Het koninginnestuk van de acties is het jaarlijkse plantjesweekend dat dit jaar voor de veertiende keer plaatsvindt. Tijdens het weekend van 19, 20 en 21 september zullen vrijwilligers in 170 gemeenten azalea’s verkopen ten voordele van Kom op tegen Kanker. Ook onze gemeente is van de partij. Naar jaarlijkse traditie verkopen wij onze plantjes op zaterdag 20 september 2008.

Hèèèèèèlp!
Maar we komen handen te kort. We zoeken dus vrijwilligers en/of verenigingen die zich dat weekend willen inzetten voor ‘Kom op tegen Kanker’. Concreet betekent dit dat zij enkele uurtjes worden ingeschakeld bij de verkoop van azalea’s.

Ieder op zijn eigen manier
u wenst azalea’s aan te bieden in uw eigen buurt of straat? Prima! u denkt aan een drukbezocht evenement waar een verkoopstandje kan worden ingericht? Vertel het ons, wij zetten het op muziek! Kortom alle hulp, alle initiatieven van jong en oud zijn welkom. Wie een steentje wil bijdragen, kan contact opnemen met de coördinator van de gemeente

dienst Volksgezondheid: Ingrid Baroen 02 371 22 18
ingrid.baroen@sint-pieters-leeuw.be

%d bloggers liken dit: