Zaterdag 12 juli in de chirolokalen Snoopy, Mekingenweg 36 te Sint-Pieters-Leeuw.

Op 12 juli kunnen al degenen die afzakken naar de lokalen van Chiro Snoopy zich verwachten aan een gezellig zomers evenement met een diversiteit aan activiteiten en attracties. Er zal een grote tent staan zodat u ook bij regenweer op de wenken bedient wordt.

* Vooreerst is er het voetbaltornooi voor de sportieve zielen onder ons. Dat begint omstreeks 10u
* Om 14u begint onze allereerste Free Jam:Een muzikaal experiment.  
Kom en bouw mee aan een zomerse namiddag!
Ben jij ook een liefhebber van muziek en live-muziek? Speel je zelf graag muziek maar ken je eenvoudigweg niet de juiste mensen om eens samen mee te musiceren? Zit je in een beginnend groepje en wil je eens uit de voegen van garage of tuinhok treden ? Of misschien ben jij gewoon iemand die van een zomerse pint houdt met een muziekje op de achtergrond?

Dan kunnen wij u op uw wenken bedienen.
… Kom langs aan de Chirolokalen van Chiro Snoopy op 12 juli  (€ nul entree).
Vanaf 14u beginnen we aan een muzikale improvisatie die de weide zal kleuren. Zonder uitgangspunt vertrekken we met enkele instrumenten (gitaar, basgitaar, drum, piano,..) op een podium.

Spreekt dergelijke taal u aan? Niet twijfelen is de boodschap. U bent het immers, die mee bepaalt wat er die namiddag gebeurt.
Er is voor elk wat wils, dus brengt u gerust uw vriend(in)/vrouw/man/kind/hond/familie mee!
Voor jong en oud wordt er gezorgd; Terwijl de ouderen genieten van de muziek of de talloze drank-en eetstanden kunnen de kleinsten zich ongeremd uitleven op 1 van onze springkastelen.
Bij goed weer zal er een zwembad staan en verder zal er een wedstrijd zijn waarbij een mooie prijs te winnen valt.
U ziet het; of u nu sportief of muzikaal aangelegd bent; beiden of geen van beiden; u zult in elk geval genieten van een gezellig zomers festivalletje in uw buurt.

LINE-UP

In Situ (18u)
Mino (19u30)
Anne-Shoe (21u)
DJ Flector
DJ Vega
DJ StevenDePeven

Meer info: http://www.lionair.be/

1 comment

  1. de chiro doet het weer. zoals elk jaar moeten ze perse de mensen in de buurt wakker houden met hun feestje. ze krijgen van het gemeentebestuur hiervoor een toelating tot 3 uur ‘s nachts, maar ze kunnen pas stoppen om 4 uur, nadat de politie is langsgeweest. En daarno nog eens goed brullen en roepen uit frustratie. gisterennacht was het hetzelfde lawaai maar in jeugdhuis twidrio.
    Onbegrijpelijk dat het gemeentebestuur dit twee nachten na elkaar toestaat. elke zomer, haast elk weekend lang is het hier in de streek geluidsterrorisme. volgende week is het prijs in halle. ook twee nachten na elkaar. de vreselijke hoebelfeesten komen er dan ook nog aan (4 nachten na elkaar), etc etc.
    het is fantastisch dat de mensen kunnen feesten en dat de jeugd kan uitgaan in eigen streek, maar voorzie aub hiervoor een plaats waar dit kan zonder systematisch een aanslag te plegen op mensen die ‘s nachts willen slapen en overdag verplichtingen hebben.

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: