Sint-Pieters-Leeuw: -Donderdagmorgen waren een 20 tal  wielertoeristen op de afspraak voor een nieuw seizoen “Donderdagritten” georganiseerd door De Leeuwse wielertoeristen.

 

Iedereen mag aan deze tochten deelnemen.
De afspraak is elke donderdag vanaf 10 april tot en met 2 oktober 2008 om 8u30′ stipt aan de taverne Melrose gelegen aan de rink, juist naast het oude gemeentehuis aan de hoofdkerk in het centrum van Sint-Pieters-Leeuw.
Afstand: 70 km op zeer rustige, licht golvende en landelijke wegen.
We fietsen IN GROEP, Pierre of een ander LWT lid is uw gids en de gemiddelde gereden snelheid ligt rond de 22 km/uur.
De omloop is niet gepijld en ongeveer halfweg is er een pauze voorzien waar iedereen, die dit wenst, officieel zijn B.B.R. kaart kan laten afstempelen.
De kilometers komen in aanmerking voor de B.B.R trofeeën (Lidkaart en stempelkaart meebrengen).
De deelname is gratis en er is geen volgwagen voorzien.

U kunt steeds bellen naar Pierre Huygens (GSM nr. 0478/36.08.25).

 

lwt

De Leeuwse Wielertoeristen

Met meer dan 300 rijdende leden, aangesloten bij de VWB en de BBR, zijn de Leeuwse wielertoeristen de grootste wielertoeristenclub van België. Naast deze rijdende leden kan de club ook rekenen op de medewerking van een 300-tal steunende leden, wat een totaal geeft van ongeveer 600 leden !

Wat de club het meest typeert is haar volledige onafhankelijkheid en vrijheid. Reeds 37 jaar (de club werd gesticht in 1971) is de club financieel onafhankelijk en is de kledij zonder publiciteit.

Bovendien voorziet de club in een gedeeltelijke terugbetaling van de vergunning en een tussenkomst in de aankoopprijs van de clubkledij (in functie van het aantal aanwezigheden gedurende het seizoen).

Op het einde van elk seizoen is er een bekroning voorzien voor de clublaureaten

 

 

meer info: http://www.lwt.be

%d bloggers liken dit: