bibliotheek_sint-pieters-leeuw
Sint-Pieters-Leeuw: – Van 1 tot 16 maart 2008 leggen we alle jonge lezers in onze gemeentelijke hoofdbibliotheek eens lekker in de watten. Het thema ”Mooi” werkt hierbij inspirerend: mooie boeken, mooie prenten, … in een mooie, maar avontuurlijke sfeer. Wat is mooi voor jou? Sta er eens heel even bij stil.
 

  • Op 7 maart vanaf 20.00 uur wordt er een heuse slaap-in georganiseerd. Hier zullen de jongeren (3de, 4de, 5de en 6de leerjaar) onder ons kunnen genieten van een avond met film, een cool optreden, gezelschapspelletjes, boekenplezier en een overnachting in de bib. Kortom, voor elk wat wils! En dan samen genieten van een lekker ontbijt. Inschrijven kan nog tot dinsdagavond 4 maart 2008 tot 19.30 uur in de hoofdbibliotheek telefonisch ( 02 371 22 64, via de website van Sint-Pieters-Leeuw (banner voorpagina), via ; sint-pieters-leeuw@bibliotheek.be of gewoon ter plaatse. Wees snel, alleen de 50 eersten kunnen deelnemen.
  • Op 12 maart 2008 volgt er een middagje voorlezen in de jeugdafdeling van de hoofdbibliotheek. Hiervoor verwelkomen we de kleuters en de peuters van 14.00 tot 15.30 uur

De Leeuwse Kunstacademie kleedt de hoofdbibliotheek extra “mooi” aan!

%d bloggers liken dit: