2008-01-21-winterwandeling-kwb-zuun-1.jpg
Zuun: – De traditionele winterwandeling van KWB Zuun lokte op zondag 14 januari heel wat deelnemers: niet minder dan 60 personen schreven zich voor dit evenement in, en dit ondanks de vorig jaar letterlijk uitgeregende editie. 

Over het mooi uitgestippelde parcours dat de wandelaars via de beschermde Zuunbeek-vallei naar de Karenberg leidde, waarna via de wijk Rattendaal het gehucht De Kat aangedaan werd om vervolgens weer de vallei in te gaan richting Slesbroekstraat, kon men zeker niet klagen. En doordat de regen dit jaar uitbleef, kon iedereen droog de natuurwandeling beëindigen. 

Na de klim op de Karenberg volgde overigens nog een verkwikkende stop, waar het bestuur koekjes en drank voor alle leeftijden bovenhaalde. Een korte adempauze die door de aanwezigen zéér op prijs gesteld werd.
2008-01-21-winterwandeling-kwb-zuun-2.jpg
Eens terug in het clublokaal was er voor elke deelnemer nog een stuk taart en koffie voorzien. En voor diegenen die het wensten, was er nog een spontaan georganiseerde kaartevenement, naast de mogelijkheid tot een gezellig babbel. 

Tekst en foto’s : Jan Morre    sint-pieters-leeuw

%d bloggers liken dit: