KWB-Zuun_Kooklessen
Zuun: – Op donderdag 10 januari 2008 ging weer de eerste van vier KWB-kooklessen voor mannen door. Om 18u30 verzamelden de ingeschreven liefhebbers in de keuken van de het parochiecentrum Sint-Lutgardis. Deze kookles ging niet ongemerkt voorbij, want de pr-verantwoordelijke van de lokale KWB-afdeling van Zuun had als verrassing Ring-TV uitgenodigd om de culinaire hoogstandjes te vereeuwigen. Om langzaam in te lopen, had Marc, secretaris van de lokale afdeling én fervente kookliefhebber, gekozen voor een mosselsoep met blonde Leffe, met gegrild Frans brood. Als dessert zorgde Herman voor een overheerlijke chocolademousse.
 De afsluitende les, de kookles van Sint-Valentijn, gaat door op zaterdag 16/2/2008 en wordt gegeven door Ida Kambuno, echtgenote van een bestuurlid. Na het succes van vorig jaar gaat KWB Zuun opnieuw de Indonesische toer op. Voor deze gelegenheid worden ook de echtgenotes van de 19 deelnemers uitgenodigd om te proeven of de kookkunst van de mannen in de voorgaande lessen (nog) erop vooruitgegaan is. We mogen u nog niet verklappen wat er voor de rijsttafel voorzien is, maar het wordt een echt Valentijn-menu die iedere deelnemer zal kunnen bekoren.
KWB-Zuun_Kooklessen-2_ring-tv
Wie nu alvast eens de kookkunsten van de KWB-kookmannen wil bewonderen, moet
vrijdag 11/1 afstemmen op Ring-TV
. Wie weet, wilt U er volgend jaar ook bijzijn !
 
Tekst en foto’s : Jan Morre

%d