Muziekcomedie MOO met Little Ronny Peacock & The Bel Mundo’s; een aanstekelijke  muzikaal-humoristische confrontatie tussen de meest uiteenlopende muziekculturen- en stijlen: westerse pop- en rockmuziek tot Zuid-Amerikaanse- en Balkanmuziek, alles overgoten met een temperamentvolle Spaanse saus…Een aaneenschakeling van absurde gebeurtenissen die schijnbaar toevallig plaatsvinden. Spilfiguur is acteur-zanger-muzikant Ron De Rauw die bekendheid geniet als lid van de groep Jummoo. Hij schreef ook mee aan de muziek voor en deed de muzikale coaching van Terug normaal, de jongste theatershow van Els De Schepper. Binnen de groep Jummoo leidde een confrontatie met klassiek pianist Rik Debonne telkens opnieuw tot schitterende en bijwijlen hilarische muzikale humor. Wie er nog maar aan denkt, is al aan het buikschudden van het lachen.  

Afspraak in De Merselborre Vlezenbeek op zondag 16 december om 11 uur   
TWINTIG VRIJKAARTEN  !!!     Info en reservering ( 02 371 22 62 ) 
www.mooweb.be voor meer info over MOO

%d bloggers liken dit: