2007-12-13-kerstmarkt-sint-lutgardisschool.jpg
Zuun: – Op vrijdag 14/12/2007 wordt er opnieuw een Kerstmarkt in de Sint-Lutgardisschool, A. Quintusstraat, Zuun, georganiseerd door het schoolteam, de leerlingen, de ouders en sympathisanten. U bent allen zéér welkom vanaf 17 uur. Het is alvast een unieke gelegenheid om reeds met uw gezin in de kerststemming te komen met een levende kerststal, een verhaaltjesherder, met live musicerende leerkrachten ! Wie graag allerlei originele sfeervolle kerstitems wil aanschaffen, voor een belangrijk deel door de kinderen van de school zelf gemaakt en verkocht, kan zeker aan zijn trekken komen. Tevens kan men zich opwarmen met lekkere hapjes, drankjes en een gezellige atmosfeer !!  De opbrengst van deze Kerstmarkt zal de Ouderraad besteden aan diverse projecten voor de verfraaiing van de schoolspeelplaats, waaronder ook de boomactie die een aantal weken geleden officieel opgestart werd. Tekst : Jan Morre

%d bloggers liken dit: