Sint-Pieters-Leeuw: -Woensdag omstreeks 8.55 uur werd een poging gewapende overval gepleegd op het Argentafiliaal , gelegen aan de Rink 48 in Sint Pieters Leeuw .Drie verdachten , waarvan twee gemaskerd en gewapend zijn binnengedrongen in het sas van het filiaal en hebben daar de zaakvoerster van het filiaal bedreigd. De wapens werden tegen haar hoofd geplaatst. De verdachten konden geen tijd opbrengen tot de veiligheidsdeur geopend werd en hebben uit tijdsgebrek de vlucht genomen zonder enige buit van de instelling . Wel werd onder bedreiging van een vuurwapen de handtas van de gerante afgerukt . De verdachten zijn gevlucht met een zwarte VW Golf met Franse nummerplaten 6419WS59 via de Pastorijstraat in de richting van de Brusselbaan . Het labo stapte ter plaatse af. Het onderzoek naar de dader(s) wordt gevoerd door de lokale recherche van de Politie.

%d bloggers liken dit: