2007-11-01-halloween-1.jpg2007-11-01-halloween-2.jpg
Sint-Pieters-Leeuw: – Jong CD&V en Vrouw & Maatschappij uit Sint-Pieters-Leeuw organiseerden op woensdag 31 oktober 2007 een 1ste Halloween fakkeltocht. Na het vallen van de avond en het luiden van de kerkklokken vertrokken een hondertal moedige mensen voor de eerste Halloween fakkeltocht aan de Rink. Hoewel her en der een paar griezels waren gesignaleerd, verschoot menig volwassene meermaals. De kinderen trotseerden de donkere padjes en ondersteunden hun mama’s en papa’s.
Na een goede wandeling was er voor iedereen een bord echte Halloweensoep voorzien.
Organisatoren V&M en JONGCD&V waren zeer blij met het grote succes. ‘Voor een eerste keer hadden we hier alleen maar van kunnen dromen. Volgend jaar zijn we zeker opnieuw van de partij’, aldus nog Britt Schouppe en Hilde Van Impe, de respectievelijke voorzitters.

%d bloggers liken dit: