2007-10-24-gymfris.jpg

Bron foto: www.leeuwseturnkring.tk
Sint-Pieters-Leeuw : – Sinds oktober 2006 kunnen ook mensen met een beperking turnen in een eigen vereniging in Sint-Pieters-Leeuw. Gym FriS is een samenwerking van FriS, een sportclub voor mensen met een beperking in Vlaams-Brabant en Brussel, en de Leeuwse Turnkring. De disciplines zijn aangepast aan kinderen en volwassenen met een fysieke of een mentale beperking.
Mark Peeters uit Lot heeft vier jaar geleden  GymFris opgestart. In de sporthal van Leeuw heeft hij de leiding over een  groep jonge mindervalide voetballersWie interesse heeft in de GymFris-afdeling van de Leeuwse Turnkring kan elke zaterdag terecht in de sporthal in Zuun van 15 uur tot 16.30uur..Meer informatie over de werking van Gym FriS op www.leeuwseturnkring.tk en www.frisclub.tk

%d bloggers liken dit: