2007-10-20_jvb-jaarmarkt-vlezenbeek-1.jpg2007-10-20_jvb-jaarmarkt-vlezenbeek-2.jpg
Vlezenbeek: -De Verenigde Handelaars Vlezenbeek (VHV) organiseerden zaterdag hun 80ste jaarmarkt met een gevuld programma voor jong en oud. De jaarmarkt is een mix van traditie en amusement. Met wedstrijden voor dieren een kinderspeelgoedmarkt waar de kids zelf kunnen een centje  bijverdienen en de nadruk vooral op het ludieke ligt en niet op het  commerciële.
Verder zorgde
Dixieland Streetband en The Nortside Boys voor de nodige ambiance.
Hoogtepunt van de dag was de traditionele kramballekesworp . (Een kramballeke is een broodje met rozijnen en een balleke.) in een nieuwe formule. Niet meer een juweel maar 5 waardebonnen. Bij de KLJ van Vlezenbeek kregen dit  jaar Evi en Ode de eer om de 450 kramballekes boven het publiek uit te gooien.
Winnaar van een waardebon van 250 euro werd Bernadette Goossens uit Itterbeek. Walter Van Der Seype kon het kramballetje met de waardebon van 100 euro vangen. Zij en de 3 gelukkigen met een waardebon van 50 euro kunnen deze benutten in de handelszaken van Vlezenbeek. Allemaal te raadplegen op de vernieuwde site van de Verenigde Handelaars Vlezenbeek :
http://www.vlezenbeek.com

%d bloggers liken dit: