– Woensdagmiddag deed zich een verkeersongeval voor op de Bergensesteenweg thv de Groot-Bijgaardenstraat. Toen een personenwagen rijdende van richting Halle naar Brussel toe de linkerrijstrook wou invoegen juist voor het begin van de busstrook merkte hij een motorfiets niet op. De motorrijder kwam hierbij ten val. De motorfietser R G uit SPL en zijn achteropzittend 10-jarig zoontje werden met lichte verwondingen overgebracht naar het Erasmushospitaal in Anderlecht.

 

– Er werd ingebroken in een geparkeerd voertuig langsheen Den Huysman. Na het inslaan van de zijruit werd de GPS uit de personenwagen ontvreemd.

 

-Tijdens de nacht werd gepoogd binnen te breken in een woning in de René de Renessestraat (Negenmanneken). Toen de daders de woning niet binnenraakten braken zij een hok achter de garage open en stalen er een spade uit waarna ze verdwenen in onbekende richting.

 

-Woensdagmiddag deed zich een verkeersongeval voor op de Bergensesteenweg ter hoogte van de Groot-Bijgaardenstraat. Toen een personenwagen rijdende van richting Halle naar Brussel toe de linkerrijstrook wou invoegen juist voor het begin van de busstrook merkte hij een motorfiets niet op die hierbij ten van kwam . De motorfietser R G  uit SPL en zijn achteropzittend 10-jarig zoontje werden met lichte verwondingen overgebracht naar het Erasmushospitaal te Anderlecht.

 

-Er werd ingebroken in een geparkeerd voertuig langsheen Den Huysman. Na het inslaan van de zijruit werd de GPS uit de personenwagen ontvreemd.

 

-Er werd ingebroken in 2 woningen in de wijk Zuun. In beide gevallen werden er gaatjes geboord teneinde de woning binnen te geraken. In de woning in de Frans Baestraat werd er niets gestolen; in  de woning in de Platanenlaan  werd een gsm-toestel ontvreemd.

 -Er werd tijdens de nacht op diverse plaatsen in het centrum van Leeuw  ingebroken in geparkeerde personenwagens. In een voertuig langsheen de Rink werd na het inslaan van de zijruit het frontpaneel van de autoradio verwijderd doch achtergelaten in het voertuig en verdween de dader met kleingeld. Uit een geparkeerd voertuig Toyota Yaris in Ter Borcht werd na het inslaan van een zijraampje alle boorddocumenten van het voertuig gestolen.In een voertuig geparkeerd voor de woning van de eigenaar in de Rijsveldweg werd de zijruit ingeslagen en de GPS+ houder gestolen.

%d