Sint-Pieters-Leeuw: – Bij de firma Colruyt aan de Bergensesteenweg nr.201 werden tijdens de nacht van 23 op 24 augustus een aantal bakken bier gestolen. Onbekende(n) betreden de parking van het warenhuis via een onbekende weg. De toegang tot de parking is tijdens de sluitingsuren afgesloten door een poort, die enkel kan geopend worden door chauffeurs, die komen leveren en door het personeel van de winkel. Achteraan de winkel, langs de buitenkant, bevindt zich een opslagruimte voor paletten met bakken drank (bier en water). De ruimte is omheind met een ursusdraad van ongeveer drie meter hoog. De paletten staan gestockeerd tegen de omheining. De dader(s) maken met een onbekend voorwerp een gat in de ursusdraad op een hoogte van ongeveer 1,50 meter. Het gat heeft een doorsnede van ongeveer 50 cm. Verder heeft de politie geen sporen kunnen aantreffen, die kunnen bijdragen tot de identificatie van de dader(s). De dieven stelen een twaalftal bakken bier die tegen de draad gestockeerd stonden.

%d