Sint-Pieters-Leeuw: – Er werd tijdens het weekend ingebroken op diverse plaatsen.

* Tijdens de nacht van zondag op maandag braken onbekenden in het grootwarenhuis Gamma aan de Bergensesteenweg . Er werden diverse boormachines gestolen.

* De politie deed vaststellingen in de A. Van Cotthemstraat. Dieven kwamen binnen via braak op achterdeur tijdens de dag en de afwezigheid bewoners. Er werden oorbellen en sleutels gestolen.

* In de Camille Leunensstraat was er braak op het achterraam van de woning. De inbraak gebeurde tijdens de dag en de afwezigheid van de bewoners. Er werden juwelen en cash geld gestolen.

* Er gebeurde een diefstal met braak in het reisbureau in de G.Wittouckstraat  tijdens de sluitingsuren. De dieven raakten binnen door het forceren van de achterdeur. Er werd cash geld ontvreemd.

Autodief  gevat.

* In de ondergrondse garage van de appartementsblokken in de Bezemstraat werd er gepoogd een auto te stelen . De zijruit werd verbrijzeld; er werd tevens getracht de motorkap te openen en vervolgens werd het brandblusapparaat in het interieur leeg gespoten. In de onmiddellijke omgeving trof de politie een andere personenwagen aan die gestolen was in Anderlecht. Na buurtonderzoek werd een man opgepakt die in de omgeving was opgemerkt. De 25-jarige PG uit Sint-Pieters-Leeuw werd zondag ter beschikking van het parket gesteld.

%d bloggers liken dit: