2007-06-29-afscheid-don-bosco.jpg
Sint-Pieters-Leeuw: – Op deze laatste schooldag werden in Don Bosco Sint-Pieters-Leeuw enkele mensen speciaal in de bloemen gezet. Juf Marina, adjunct-directeur, gaat wat meer tijd aan haar gezin wijden, na alle uren, die ze in de school doorbracht. Juf Reinhilde heeft jaren in het tweede leerjaar gestaan. Dit schooljaar was ze reeds halftijds pedagogisch begeleider van de Don Boscoscholen.  Vanaf volgend schooljaar gaat ze die job voltijds uitoefenen. Deze morgen werden beide juffen met een cabrio aan huis afgehaald. Gelukkig regende het niet. In de kleuterafdeling stonden alle leerlingen van de school hen op te wachten. Plots kwam er een bestelwagen van De Post de speelplaats opgereden met twee postzakken vol kaartjes voor beide juffen. Bovendien kregen ze elk nog een mooie karikatuur en bloemen.

%d bloggers liken dit: