Vlezenbeek: – Wie de komende zomeravonden op een frisse en sportieve wijze wil doorbrengen komt dit jaar opnieuw in Vlezenbeek aan zijn trekken. Voor de 17de opeenvolgende maal organiseert de Vlaamse Werkgroep “DE VREDE” v.z.w. – afdeling Vlezenbeek  iedere woensdagavond vanaf 27 juni tot en met 29 augustus (behalve op 15 augustus) geleide fietstochten doorheen de streek. De actieradius strekt zich hierbij noordelijk uit tot Asse, westelijk tot de Dender, zuidelijk tot de taalgrens en oostelijk tot Beersel. Een stadsbezoek aan Brussel, Halle of Ninove behoort ook tot de mogelijkheden.

Op deze manier geraakt de lichaamsconditie op peil voor het grote Gordelgebeuren op zondag 2 september 2007 en ontdekt men de mooiste plekjes in de eigen streek.

Het parcours wordt met zorg uitgekozen. Hierbij zijn de mooie omgeving en de veilige wegen prioritair. Dat men hierdoor al eens een stoffige veldweg onder de wielen krijgt moet men er wel bijnemen.

De tochten starten telkens op het Vlezenbeekse Gemeenteplein om 18.45 u.

De afstand schommelt tussen 25 en 40 km en is derhalve ook geschikt voor minder geoefende fietsers. Er wordt gereden aan een gematigd tempo zodat iedereen ten volle kan genieten van de uitstap..

Inlichtingen : Tel. 02/569.17.52 (na 20.00 u)  of e-mail : jan.quinart@scarlet.be 

%d bloggers liken dit: