De campagne van Kom op tegen Kanker draait op volle toeren.
Overal in Vlaanderen worden acties georganiseerd die geld in het laatje brengen om de strijd tegen kanker aan te gaan.
Plantjesweekend
Het koninginnestuk van de acties is het jaarlijkse plantjesweekend dat dit jaar voor de 13de keer plaatsvindt. Tijdens het weekend van 14, 15 en 16 september zullen vrijwilligers in 170 gemeenten azalea’s verkopen ten voordele van Kom op tegen Kanker.
Ook onze gemeente is van de partij. Naar jaarlijkse traditie verkopen
wij onze plantjes op zaterdag 15 september 2007.
Een paar uurtjes vrij?
We komen echter handen te kort en zoeken nog vrijwilligers en/of verenigingen die zich die bewuste zaterdag willen inzetten voor Kom op tegen Kanker. Wie zich geroepen voelt om enkele uurtjes mee azalea’s te verkopen, is dus van harte welkom.
U wenst azalea’s aan te bieden in uw eigen buurt of straat? Prima! U denkt aan een drukbezocht evenement waar een verkoopstandje kan worden ingericht? Vertel het ons, wij zetten het op muziek! … Alle hulp is welkom!
Grote of kleine initiatieven, jong of oud, … het doet er niet toe. Alle ideeën en helpende
handen zijn welkom. Als u uw steentje wilt bijdragen, neemt u best contact op
met de gemeentelijke dienst Volksgezondheid.
02 371 22 18
ingrid.baroen@sint-pieters-leeuw.be

%d bloggers liken dit: