2007-05-11-winnaars-verkeerspark.jpg 
Sint-Pieters-Leeuw: – Vrijdag werden de vijfdeklassers van Don Bosco verrast door hoog bezoek. Burgemeester Lieve Vanlinthout, commissaris Wannes Monteyne en Patricia De Cock en Dorien Van Eeckhoudt van de verkeersdienst stonden voor de deur. Zij kwamen de wisselbeker van het levend verkeerspark overhandigen aan de leerlingen van de vijfde klas. Jaarlijks wordt het levend verkeerspark opgezet in alle lagere scholen van de gemeente. De school die het best scoort op alle disciplines krijgt  de wisselbeker die men een jaar mag houden.  Naast de beker kregen de leerlingen ook een diploma.

Twee uitzonderlijk goede fietsers werden extra beloond. Shana Blondeel en Samy Mmaee A Nwambeben hadden de behendigheidspiste het snelst en het best afgelegd. Bovendien fietsten ze ook heel voorbeeldig op de openbare weg. Zij kregen allebei een hippe fietshelm. Niets dan vrolijke gezichtjes dus in Don Bosco.

1) Don Bosco.
2) De Groene Parel
3) ‘t Populiertje

%d