VLEZENBEEK(SINT-PIETERS-LEEUW): – In de Leeuwse deelgemeente Vlezenbeek is er een nieuw parochiaal zangensemble dat zich Akkoord noemt dat nog op zoek is naar nieuwe leden. Zangensemble AKKOORD is gegroeid uit de jeugdkoren Dubio en Karakter die in november jl. gestopt zijn.

Het ensemble staat open voor zangtalent vanaf 16 jaar en staat onder leiding van Sarah Van Hassel.

Het zangensemble AKKOORD wil het koorleven nieuw leven inblazen met een ruim en gevarieerd repertoire en gaat geen enkele uitdaging uit de weg. Zo staan zij op zaterdag 10 maart in de Merselborre te Vlezenbeek op de planken met het kinderkoor Redoris tijdens het concert Hakuna Matata. Momenteel is het programma gevuld met het opluisteren van vieringen en gastoptredens. Verder zal er gewerkt worden aan een eigen concert dat zal plaatsvinden in het najaar. Ze zijn gestart met 10 leden en zijn op zoek naar nieuwe stemmen. Iedereen is welkom vanaf 16 jaar. Voor meer informatie kan je terecht bij Bert Meganck, Verlorenkoststraat 91 in 1770 Liedekerke, GSM: 0485/38.99.32 en E-mail: bert_meganck@hotmail.com

%d bloggers liken dit: