GAASBEEK: – Art Valley “On Tour” pakt van 13 mei tem 29 mei 2023 uit met meer dan 37 gepassioneerde kunstenaars uit verschillende hoeken van België, Nederland en Frankrijk die voor het eerst hun kunstwerken in de prachtige Museumtuin van Gaasbeek zullen tentoonstellen.

Terwijl je de 2 hectare grote tuin doorwandelt, kan je meer dan 400 kunstwerken bewonderen. Een spannend samenspel tussen zowel kunst en tuin als diversiteit en variëteit. Eveneens een unieke kans om te genieten van een weidse blik op het Pajottenland als op het Kasteel van Gaasbeek.
Toegang Museumtuin : 7 euro – Toegang Expo : gratis
Van 13 mei tem 29 mei 2023 van dinsdag tot zondag van 10 u tot 18u

Stellen tentoon: – Ahmet Akay – Mia America (NL) – Jean Pierre Belaen – Martine Bossuyt – Christophe Cayla (FR) – Jan Clement – Patricia Coenraets – Isabelle de Bellefroid – Raphäel De Bois – Kris Demuelenaere – Lebuïn D’Haese – Christien Dutoit – Francis Geeroms – Kaatje Grauls – Nathalie Hendrickx – Patrick Jacquemijns -Dirk Lamote – Joachim Louis – Ina Marcus (NL) – Morgan (FR) – Stacy Ons – Els Pleysier – Véronique Roland – William Roobrouck – Jeannine Rosseel – Chris Rul – Geert van Acker – Patrick Van Craenenbroeck – Liliane Van der Elst – Jan van Strien (NL) – Marnik Vander Heyden – Veerle Verhoeven – Jenny Verplanke – Jehan Versluys – Maité Wagemans – Martha Waijop (NL) – Bea Willems.

%d bloggers liken dit: