SINT-PIETERS-LEEUW: – Op zondag 2 oktober 2022 organiseren de Groen-afdelingen Sint-Pieters-Leeuw en Anderlecht gezamenlijk een lokale landbouwwandeling.

Iedereen met interesse in lokale landbouw kan meestappen in de wandeling die de wandelaars langs duurzame landbouwprojecten in zowel Sint-Pieters-Leeuw als in Anderlecht voert. Vertrek is om 14u vanaf Sportcomplex Vogelenzang in Anderlecht.
De Vogelenzangbeek is een belangrijke blauwgroene ader die onze gemeenten met elkaar verbindt. Het is belangrijk dat we in het gebied een goede balans zoeken tussen bebouwing, landbouw en natuur. In deze wandeling gaan we daar dieper op in”, aldus Jeroen Steeman, gemeenteraadslid voor Groen in Sint-Pieters-Leeuw.
Aan het einde van de wandeling komen we terug bij het sportcomplex, waar kunnen napraten met een drankje en een hapje.
Aanmelden kan op www.groenspl.be/lokale_landbouwwandeling

%d bloggers liken dit: