VLEZENBEEK: – In CC De merselborre in Vlezenbeek kan je gaan kijken naar de jaarlijkse tentoonstelling van Kunstkring De Merselborre. Dit jaar werkten alle auteurs rond het thema ‘interactie’.
2015-10-17-kunstkring-de-merselborre (4)
Dit jaar werkten alle auteurs rond het thema ‘interactie’. Een boeiend begrip dat iedereen de kans geeft zijn fantasie en creativiteit aan te spreken. De zeer uiteenlopende interpretaties van het thema zijn het resultaat van weloverwogen keuzes en denkprocessen van de verschillende auteurs binnen hun eigen discipline.

Vaste leden van de kunstkring presenteren fotografie van Patrick Bardyn, Luk Stiens en Freddy Van Vlaenderen, schilderkunst van Rik Moriau en Gust Van Kelecom, beeldhouwen van Marcel Janssens, poëzie van Piet Deryckere, bloem en groen van Geert Van Kelecom, juwelen van Jan Crabeels, illustratie van Marjolein Denayer en keramiek van Ingrid Vanroy.

In een geest van vriendschap, respect, engagement en samenwerking groeit binnen Kunstkring De Merselborre een fijne sfeer waarin mensen creatief boven zichzelf kunnen uitstijgen.

Deze diashow vereist JavaScript.


Je kan de tentoonstelling nog bezoeken op:
zo 18 oktober 2015 van 14:00 tot 18:00
za 24 oktober 2015 van 10:00 tot 18:00
zo 25 oktober 2015 van 14:00 tot 18:00
Locatie: CC De Merselborre, Schaliestraat 2 te Vlezenbeek

%d bloggers liken dit: