2015-09-19-affiche-wandelingopwieltjesVLEZENBEEK: – De jaarlijkse rolstoelwandeling gaat door op zaterdag 19 september 2015, dit jaar is het weer de beurt aan deelgemeente Vlezenbeek.

Deze 13de wandeling wordt georganiseerd door de Katholieke vereniging voor gehandicapten en Betty Van Laethem in samenwerking met het gemeentebestuur van Sint-Pieters-Leeuw.
Personen met en zonder handicap zijn dan welkom om zelf aan de lijve te ondervinden hoe het is om je bijvoorbeeld met een rolstoel door het verkeer te worstelen.

Medewerkers van vzw ‘De Poel’ staan mee in voor het transport van de deelnemers, het Rode Kruis zorgt voor bijstand en de lokale politie begeleidt de wandeling. Iedereen welkom, afspraak om 14.00 uur op de parking van De Merselborre. De wandeling zal ongeveer een uur duren en wordt besloten met een gezellig samenzijn en een optreden van Rudi Tastenoe.
Geïnteresseerd of wil je meer informatie? Bel Erik Devillé, diensthoofd sociale en welzijnsdienst op het nummer 02 371 63 27 of mail hem op sociale.welzijnsdienst@sint-pieters-leeuw.be.

%d bloggers liken dit: