VLEZENBEEK: – In CC De Merselborre had vanavond het diplomafeest plaats van een 30-tal cursisten NT2, die het schooljaar 2014-2015 vervolmaakten in één van de Leeuwse taalklassen Nederlands of die deelnamen aan een ander taalproject van de dienst Integratie. Ze ontvingen van Marleen De Kegel, schepen voor Vlaams Beleid, Integratie en Inburgering hun diploma “Leeuwenaar”.
2015-06-12-Diploma-Leeuwenaar_01
Voor de diploma uitreiking maakte de groep een wandeling door Vlezenbeek met lokale uitleg door schepen Marleen De Kegel. Natuurlijk mocht een bezoekje aan één van de vele Vlezenbeekse aardbeienkwekers niet ontbreken om deze lokale lekkernij te proeven.
2015-06-12-Diploma-Leeuwenaar_02 2015-06-12-Diploma-Leeuwenaar_03

Written by nieuwssite

Onafhankelijke nieuwssite met nieuws uit Sint-Pieters-Leeuw en zijn deelgemeenten.

%d bloggers liken dit: