VLEZENBEEK: – In Vlezenbeek had vandaag de “2de Rainbow4kids happening” plaats. Een benefiet-happening ten voordele van het scholenproject van Katrien Vermeersch in Ukunda Kenia. Heel wat mensen kwamen langs om te genieten van de optredens, de sfeer en natuurlijk om het project te steunen.
2015-05-30-rainbow4kids-happening (22)
In de loodsen van Bart Keymolen aan de Konijnenstraat kon je terecht voor kinderanimatie, speelgoedmarkt, Afrikaanse markt, eet- en drankstandjes, optreden VTM Kzoom dansgroep, voorstelling Rainbow4Kids team, optreden Afrikaanse dansgroep Kasangulu, optreden reggae zanger Dhazed en een fuif met DJ Benzinho en Bizz Events.

De opbrengst van de benefiet zorgt er mee voor dat Rainbow4kids de kinderen in Ukunda, Kenia, de mogelijkheid hebben om degelijk onderwijs te volgen waardoor de kans op een beter toekomst groter wordt.
Meer info over de vzw Rainbow4kids en het project steunen kan via: www.rainbow4kids.be

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

%d bloggers liken dit: