carnavalitisHALLE / REGIO: – Radio Victoria 105.2FM. warmt vanaf nu maandag 10 november 2014 de carnavalisten op, elke maandag tussen 19u en 24u. Carnavalitis start samen met het nieuwe carnavalseizoen, d.w.z. vanaf nu elke maandagavond ambiance op uw radio, dit op vraag van de Halse carnavalwereld, en de trouwe fans van de Halse carnavalradio.

De carnavalisten zelf kunnen zo op maandag al een tandje bijsteken bij het maken van hun kostuum of praalwagen. Uitzonderlijk nu maandag 10 november is er al de eerste Carnavalitis uitzending LIVE vanuit de studio. De weken erna besteden we veel aandacht aan de activiteitenkalender van het carnavalgebeuren. Vanaf 19 januari 2015 is de opwarming voorbij en gaat het in 1 rechte lijn naar het weekend van 14-15 en 16 maart, met diverse live uitzendingen. Alle carnavalinfo, activiteiten mogen gemaild worden naar info@carnavalitis.be Het Carnavalitis Team is er klaar voor! Meer info: www.carnavalitis.be

%d bloggers liken dit: