logo-veltHALLE:- VELT Groot-Halle (waaronder ook Sint-Pieters-Leeuw valt)  organiseert een voordracht ‘Kleur de schaduw in je tuin’.

Op 17 oktober 2012 van 20:00 tot 22:30

Schaduw vertoont heel wat variaties: van diep en donker tot oplichtend. Schaduw wordt gevormd door een gebouw of bomen en struiken met een minder of meer licht doorlatende structuur. Voor ieder plekje zijn er gepaste planten. Deze voordracht zal vooral bruikbare vaste planten voor de schaduw tonen. Lentebloeiers brengen de eerste kleuren. We zorgen ook voor opvolgers. Zo krijg je van in de lente tot later in het jaar meer kleur onder bomen en struiken.

Verantwoordelijke: HELENE CLEMENT ( helene.gillisskynet.be 02-356 22 83 )
Locatie: Joepie – Brouwerijstraat 32, 1500 Halle
Info: Toegankelijk voor rolstoelgebruikers

%d bloggers liken dit: