2008-11-10-harry-potter-wandeling_1ZUUN: –  Op zaterdagavond 12 november 2011 wordt deze ‘tover’-wandeling opnieuw georganiseerd door KWB Zuun.

Opgelet ! Dit jaar zouden we graag een half uurtje vroeger vertrekken. Daarom verzamelen we aan ons lokaal “Trapken Af”, A. Quintusstraat te Zuun vanaf 18u00 om zeker en ten laatste te vertrekken om 18u30 naar de startplaats van de wandeling (via car-pooling).

Dit jaar hopen we dus niet te worden uitgeregend (vorig jaar kon de wandeling niet doorgaan door het acuut overstromingsgevaar bij de overvloedige regenval) en zouden we naar het “krabbos” en de bijhorende “zavelput” te Buizingen trekken.
Tracht alleszins aangepaste wandelkleding en –schoeisel te dragen.
In de “zavelput” krijgt elke deelnemers het verwachte ‘lekkers’ als opkikker.
Nadien komen we opnieuw samen in ons lokaal (omstreeks 21u) voor de “heksensoep” en de hotdogs met (of zonder) zuurkool.
Men is niet verplicht om mee te wandelen, maar indien u er graag bij wenst te zijn in ons warm lokaal en mee te genieten van de maaltijd vragen wij voor dit alles

€ 2,50 per persoon (kinderen tot de leeftijd van 12 jaar betalen niets).
Interesse ? Schrijf dan aub tijdig in door het inschrijvingsstrookje te bezorgen aan uw wijkmeester of beter nog, rechtstreeks bij Eric Quyssens, G. Wittouckstraat 217 te Zuun – 0497/35.94.99.
Inschrijvingen worden uiterlijk aanvaard tot en met maandag 07 november!
Dit vereenvoudigt aanzienlijk onze voorbereidingen. Dank voor uw begrip.

%d bloggers liken dit: