SINT-PIETERS-LEEUW: – ‘Knuffel’ elk moment met Frank Van Alfene en De Andere Noot op vrijdag 25 september 2009 om 20 uur in Coloma.

www.frankvanalfene.be
http://www.frankvanalfene.be

Voor zijn programma schreef Frank Van Alfene  uit Affligem het boek: La MA-MA (zie artikel op www.geuzeinfo.com), dat hem inspireerde tot het maken van heel wat Nederlandstalige luisterliederen. Ook De Andere Noot, zijn muzikale begeleidingsgroep, speelt gedreven. Accordeon, bas, klarinet, trompet en gitaar klinken vrolijk en swingend door elkaar. Frank verhaalt en zingt met een warme stem wat er leeft in zijn geest: hoop, liefde, een traan, geluk en immens veel gevoel. De dichter, schilder en liedjesmaker laat ons met zijn sterke melodieën en diepe, onpeilbare, poëtische woorden luisteren en nadenken.

Vrije toegang om extra te genieten!
Locatie: GCC Coloma, Joseph Depauwstraat 25 te  Sint-Pieters-Leeuw

Share

%d bloggers liken dit: