LENNIK / VLEZENBEEK: – Op zaterdag 15 augustus slaan de meisjes van KLJ Vlezenbeek en KLJ Sint Martens Lennik de handen in elkaar. Samen organiseren ze het ‘Interprovinciaal Sportfeest’.
2009-08-15-KLJ-spektakel

Het Interprovinciaal Sportfeest is een jaarlijks evenement waarbij KLJ-afdelingen uit Antwerpen, Limburg en Vlaams-Brabant het tegen elkaar opnemen in 5 verschillende KLJ-sporten: vendelen, wimpelen, dansen, piramidebouwen en touwtrekken.

Ieder jaar krijgt een andere KLJ-afdeling de kans om deze dag te organiseren. Deze keer ging de eer naar de meisjes van KLJ Vlezenbeek en KLJ Sint-Martens-Lennik. De meisjes hebben extra inspanningen gedaan om niet enkel KLJ-afdelingen, maar ook nieuwsgierige toeschouwers en andere geïnteresseerden te bereiken. “We willen laten zien dat KLJ nog steeds vendelt en wimpelt, en dit met een hedendaagse toets. Dit is nog steeds zeer indrukwekkend om naar te kijken.”

Zowel deelnemende KLJ-afdelingen als toeschouwers worden met open armen ontvangen op de terreinen van KFC Lennik (Processiestraat 1750 Sint-Martens-Lennik).

Tijdens de voormiddag vinden de selecties plaats. Vanaf 13.30u start het feestprogramma voor het grote publiek met demonstraties, vlaggenspektakel en randanimatie. De hele dag is ingekleed in het thema circus. Voor de kleinsten is er een springkasteel. Maar ook grimeurs en een hoekje waar je zelf circustechnieken kan uitproberen zullen niet ontbreken.

Interprovinciaal Sportfeest
15 Augustus vanaf 13.30u
Voetbalterreinen KFC Lennik – Processiestraat, 1750 Sint-Martens-Lennik

Share

%d bloggers liken dit: