2009-06-27-VERJAARDAGSCONCERT-JEASONVLEZENBEEK: – Zaterdag 27 juni 2009 zal Jeason zijn 28 ste verjaardag vieren samen met al wie hem graag mag, hoewel hij eigenlijk op 6 juli jarig is. Hij nodigt iedereen uit om erbij te zijn, want het zal weer een fantastisch live optreden worden.
Er komt dan weer zo’n 2 uur live muziek met een mix van songs, van eigen repertoire tot Elvis.
Dit gaat door in de parochiezaal van Vlezenbeek -Dorp 48  (Sint-Pieters-Leeuw).

Deuren: 20u, v.v.k.10 euro, kassa.12 euro

Reservaties via:0497/881854 en 0494/680146 of via jeason_jeason@hotmail.com

2009-06-19-Jeason_Que la DetenganBinnenkort verschijnt ook de nieuwe single van Jeason ‘Que la detengan’, een cover van David Civera (ESF 01), een dansbaar latinonummer dat voor Jeason herwerkt werd in 2007.

Jeason is geboren op 6 juli 1981 als Jeason Herfs. Hij verhuisde rond zijn tiende naar het zonnige Spanje. Geïnspireerd door zijn grote voorbeeld Elvis Presley, gaf hij op zijn 16de aan de Costa Brava en Costa del Sol zijn eerste optredens. Jeason speelde er de pannen van het dak en haalde zelfs de Spaanse radio en televisie. In het verre België was het Will Tura die het talent van de jongeman opmerkte. Eén van Jeasons nummers “Kleine prinses” werd vertolkt door Tura en is terug te vinden op zijn album “Ware Liefde”. Jeason is sinds eind 2005 terug uit Spanje.

Meer info: www.jeasonsite.be

2 comments

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: