2009-03-10-kippen-in-powertexCreatief: Kippen in Powertex
18 maart 2009 – om 19.30 uur

Veel creatievelingen gingen al aan de slag met Powertex en Stone Art: milieuvriendelijke producten, aangenaam om mee te werken en met mooie resultaten.
De typische keramiek- of blauwsteeneffecten geven je creatie een artistiek uitzicht. Wij wagen ons aan een reeks kippen geïnspireerd op de kunstwerken van Catherine Hunter. Ook jij hebt straks zo’n ‘enig stuk’ in je huis staan. Het echte boetseerwerk gebeurt op een basis van piepschuim. Succes verzekerd! Ontdek de kunstenaar in jezelf.

Benodigdheden door jezelf mee te brengen
Short, satéprikkers, mesje,afplaktape (liefst 2,5cm), aluminiumfolie, eventueel 2 kleine pareltjes voor de ogen, schuursponsje, rubberen handschoenen, doos of curverbak voor transport; eventueel een stukje lood om de staart te verzwaren.

Kostprijs: 16,00 Euro voor het materiaal en de activiteit

Locatie : Voorzaal van het parochiecentrum Sint-Lutgardis – A.Quintusstraat – 1600 Sint-Pieters-Leeuw
Contactpersoon : Hilde De Blieck –  02/377.88.46 – hilde.deblieck@euphonynet.be

%d bloggers liken dit: