kav-logoKAV Zuun nodigt uit: ladydansen!
Deze activiteit steekt het klassieke lijndansen in een vrouwelijk kleedje. We oefenen moderne danspasjes op hedendaagse popmuziek met een vrouwelijke touch. De dansen zijn laagdrempelig en zowel toegankelijk voor de beginnende danser als voor diegenen met al wat meer ervaring in de benen. Je bent niet afhankelijk van een danspartner, maar danst in groep. Je staat in rijen naast, voor en achter elkaar. Een leuke manier om te bewegen en in vorm te blijven. Al wat je nodig hebt is je eigen lichaam en de zin om te dansen en je lach. Op het volgend feestje ben jij de ‘ster op de dansvloer’.

Praktisch: woensdag 17 december 2008, om 20.00 uur in de feestzaal van het parochiecentrum Sint-Lutgardis, A. Quintusstraat, 1600 Sint-Pieters-Leeuw. Kostprijs 3 euro te betalen bij aanvang van de activiteit. Inschrijvingen in de KAV-Box, tel: 02/377.88.46, via onze website:www.kav.be/Sint-Lutgardis-Zuun

%d bloggers liken dit: