Sint-Pieters-Leeuw: – Kleuterweek, Cre-actieve week voor kleuters van 3 tot 6 jaar

■ van 30 juni tot en met 4 juli 2008
■ van 28 tot en met 1 augustus 2008
■ van 25 tot en met 29 augustus 2008
telkens van 9.00 tot 16.00 uur in het Sport- en recreatiecentrum A. J. Braillard, Wandelingstraat 54 – 1601 Ruisbroek.

Thema 1ste week juli:  dino’s: de gevaarlijke tocht
Er is een vreemd ei terechtgekomen in het nest van familie Maiasaurus: tegelijk met een klein Maiasaurusmeisje wordt Dino geboren, die een schitterend glanzende kam op zijn rug heeft. Maar voor de Maiasaurussen is het leven gevaarlijk sinds ze door het Grottenbeest uit hun veilige grot verdreven zijn. Dino en Maia gaan proberen of ze het Grottenbeest kunnen verjagen uit de grot, waarin een bron met helder drinkwater is.

Thema 2 de week juli: Robert de dierentuinkat
Robert is het beu om een doodgewone huiskat te zijn. Hij droomt van een bijzonder leven in de dierentuin. Vol verwachting komt hij in de zoo aan. Algauw blijkt dat de bezoekers eigenlijk niet voor hem zijn gekomen … Robert probeert vriendschap te sluiten met een beer, een pinguïnfamilie, een olifant, een giraf en een stel apen. Robert de dierentuinkat gaat over ergens bij willen horen. Een verhaal dat duidelijk maakt dat thuis een fijne plek is.

Thema augustus: het geheim van de verdwenen sokken
Het geheim van de verdwenen sokken is een boek waarin Miep en haar mama elke ochtend weer merken dat er een sok is verdwenen. Miep gaat fantaseren over wat er zoal met de sokken zou kunnen gebeurd zijn. Ook mama weet niet wat er aan de hand is. Miep wil er meer van weten en houdt de wacht. Dat is het begin van een spannend verhaal en een verrassende ontdekking.

Prijs : 60 euro per kind voor 5 dagen.

Info en inschrijving: dienst Sport
Caroline Putman 02 334 21 61
Wildersportcomplex, Sportlaan 11, 1600 Sint-Pieters-Leeuw
sportdienst@sint-pieters-leeuw.be

%d bloggers liken dit: