Zondag 1 juni is na een slepende ziekte, op 67-jarige leeftijd Nestor Lindemans medestichter van de Lindemansbrouwerij overleden.
De uitvaartdienst heeft Vrijdag 6 juni  om 11.30 uur in de kerk van Vlezenbeek plaats.

Sinds 1809 exploiteert de familie Lindemans de geuzebrouwerij in Vlezenbeek, nu al acht generaties lang. Eerst werd het bier brouwen gecombineerd met een landbouwbedrijf maar door het groeiend succes van de lambikbieren kwam het accent meer op de brouwerij te liggen. Sinds 1950 worden er enkel nog lambikbieren gebrouwen.
Nestor runde sinds 1961 de brouwerij samen met zijn broer René nadat ze die van hun vader overnamen. René hield zich vooral bezig met het brouwen, terwijl Nestor de administratie en de verkoop op zich nam. Ondertussen wordt de brouwerij beheerd door Dirk en Geert Lindemans, zonen van Nestor en René.

%d bloggers liken dit: