KINDERKOOR REDORIS KLAAR VOOR DE STERREN

Vlezenbeek: – De rollen zijn verdeeld, de stemmetjes opgepoetst, de kostumes worden uit de kast gehaald en de decorstukken afgestofd….

Na een intensief werkweekend in Kortenberg zijn ze er meer dan klaar voor. Het nieuwe musicalproject STER is uit de startblokken geschoten. Onder leiding van Sarah Van Hassel zal er de komende weken tijdens de repetities gezongen, gedanst en geacteerd worden.
Zes jongens en twaalf meisjes zullen ons op 2 en 3 mei in de Merselborre verwennen met een echt showbis avontuur.
Hun ouders staan alvast klaar in de coulissen voor de technische ondersteuning, ensemble Akkoord verleent zijn muzikale medewerking, maar een artiest heeft ook publiek nodig en daarvoor rekenen ze op u. De ingangskaarten te koop zijn bij het bestuur en de leden voor de prijs van € 5. Traditioneel gaat een deel van de opbrengst naar het goede doel. Dit jaar steunen we een muziekproject voor kinderen in Malawi , waar onze pianiste Yanou Vanermen op stage zal gaan.


Sint-Pieters-Leeuw

%d bloggers liken dit: