2008-03-28-nganda-sluit_kwb-lokaal-open_1.jpg2008-03-28-nganda-sluit_kwb-lokaal-open_2.jpg
Na vele jaren heeft het ontmoetingscentrum Nganda te Zuun, waar menigeen al eens van een aperitiefje of een lekkere soep kwam proeven na de misviering, op Palmzondag definitief de deuren toegedaan, dit wegens de verkoop van de lokalen.
 

Niet getreurd echter, want vanaf Pasen wordt het KWB-lokaal ’t Trapken Af (parochiecentrum Zuun) opengesteld voor de parochianen die nog graag eens een babbeltje slaan bij het nuttigen van een drankje. De succesformule blijft hetzelfde, maar KWB Zuun is verantwoordelijk voor dit initiatief.  

Ouwe getrouwe Herman staat opnieuw in voor een onberispelijke service en een leuke noot in ’t Trapken Af, doch om iedereen goed en tijdig te kunnen bedienen, poogt men een beurtrol van vrijwilligers op te stellen. Veel handen maken immers licht werk …  Mocht u af en toe ook uw steentje willen bijdragen op een zondagmorgen, van 10 u 30 tot 12 u, neem dan gerust contact op met Herman Delange (zie http://www.kwbzuun.be/index.php?actie=bestuur). 
Tekst en foto’s : Jan Morre
2008-03-28-nganda-sluit_kwb-lokaal-open_3.jpg2008-03-28-nganda-sluit_kwb-lokaal-open_4.jpg

%d bloggers liken dit: