KWB Zuun
Zuun: – Zaterdag organiseerde KWB Zuun reeds voor de zesde keer haar jaarlijkse Harry Potterwandeling. Deze keer trokken 76 wandelaars, in leeftijd variërende van een half jaar tot 80 jaar, naar een onbekende locatie voor een niet te lange, maar door griezelfiguren geanimeerde tocht in het duisternis. Dit jaar werd als startplaats de dorpskern van Gaasbeek uitgekozen, van waaruit de enthousiaste groep een gevarieerd parcours volgde langs glooiende landwegels, een stuk bosgebied en zelfs een prachtige holle weg. Nadat het eindpunt van de wandeling in de buurt van het domein Groenenberg bereikt was, konden de deelnemers – bij het benuttigen van hartverwarmende drankjes en versnaperingen voor alle leeftijden – als apotheose van de wandeling genieten van een kort, maar prachtig vuurwerkspektakel.
Deze groep werd overigens samen met een aantal niet-wandelaars in het clublokaal te Zuun nog verwend met een lekkere kom pompoensoep én een broodje met boerenworst. Dat het clublokaal nog tot middernacht openbleef voor een gezellige babbel én dat er heel wat nieuwe gezinnen aan deze activiteit deelgenomen hebben, bewijst eens te meer dat de KWB Zuun nog steeds een gevarieerd publiek kan mobiliseren door de inzet van het bestuur en talrijke vrijwilligers.

Wie meer wil weten omtrent het lidmaatschap van KWB Zuun, kan steeds contact opnemen met Guido Paesmans (nr 02 / 377.59.87) of een kijkje nemen op de website www.kwbzuun.be
Tekst en foto’s: Jan Morre

%d bloggers liken dit: