2007-08-02-chirokamp-sint-pieters-leeuw.jpg
Sint-Pieters-Leeuw / Engsbergen: – Dinsdag kwamen chiromeisjes en –jongens van Chiro Snoopy terug van een deugddoend bivak in Engsbergen, bij Tessenderlo.
Op 21 juli vertrokken de jongste groepen. De oudste groepen waren de dag voordien al met de fiets richting Engsbergen getrokken.
In het totaal waren er 99 meisjes en jongens, 11 leidsters, 12 leiders en 6 kookouders van de partij. Naast deze ploeg zijn er nog een aantal drijvende krachten, die er telkens weer voor zorgen dat het bivak een succes wordt.
Het thema van het bivak was dit jaar “Clowns versus Jokers”, gebaseerd op het liedje “Stuck in the middle with you” van Steve Miller. Dit thema liep als een rode draad doorheen alle activiteiten van het kamp. Op het programma stonden ondermeer bosspel, gevecht met waterpistolen, nachtspel, dansavond, trektocht, kampvuur, enz
Het minder goede weer kon de pret op het kamp niet dempen. De tenten bleven overeind en de gasten hadden niet teveel last van natte voeten.

Op 15 september 2007 wordt het nieuwe chirojaar ingeluid met een openingspicknick. ’s Avonds staan er een barbecue en een foute fuif met optreden van Paul Severs op het programma. Allen daarheen!

Voor meer info: http://users.pandora.be/chirosnoopy/

%d bloggers liken dit: