2007-06-23-roefeldag.jpg
Sint-Pieters-Leeuw- Zaterdag was Roefeldag in Sint-Pieters-Leeuw.
Kinderen tussen 6 en 16 jaar konden proeven van een heleboel creatieve, avontuurlijke en sportieve activiteiten. 120 geïnteresseerden waren van de partij.
In Coloma kon men terecht voor ridders en jonkvrouwen, prinsen en prinsessen, het hoofd van Frankenstein, beeldenstormers, …Op de Wipweide was zelfs een paardenfluisteraar present. Voor acrobatie en diepzeeduiken moest je naar het Wildersportcomplex. Snoepkok en percussionist stonden in de Merselborre op het programma. Ook konden de roefelaars hun licht opsteken bij een landbouwer, een timmerman en een biologisch tuinier. Jeugdconsulente Veerle en centrumverantwoordelijke Evi hadden weer voor een heel aantrekkelijk aanbod gezorgd en dat werd geapprecieerd door het jonge volkje.

%d bloggers liken dit: